BOOG Borstkanker Onderzoek Groep

05 jun.

EyeOn Croy Nightrun | 22-05-23

Het BOOG Study Center team en twee bestuursleden

Op 12 mei organiseerde EyeOn Foundation de 8e editie van de Nightrun en Moonwalk, en wat een succes was het! Dit jaar was het goede doel BOOG, en met trots kunnen we zeggen dat EyeOn en BOOG samen een mooi bedrag hebben ingezameld. 

Het BOOG Study Center team, 2 bestuursleden en een aantal supporters, reisde vol enthousiasme af naar Kasteel Croy. Na een energieke warming-up hebben we ons allemaal ingezet: 8,5 km hardlopen, 2,5 of 5 km wandelen, door de prachtige omgeving van Kasteel Croy. 

Het resultaat van onze inspanningen is meer dan alleen een bedrag; het betekent dat we tumormateriaal kunnen verzamelen van patiënten die deel uitmaken van onze onderzoeken.  

Hiermee kunnen we een diepgaander inzicht verkrijgen in de effectiviteit van behandelingen bij individuele patiënten, waardoor we beter kunnen bepalen welke behandelingen wel of niet succesvol waren.  

Wij willen EyeOn bedanken en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond. Samen hebben we het verschil gemaakt en een positieve impact gecreëerd. BOOG blijft streven naar het verbeteren van de zorg voor de individuele borstkankerpatiënt.